Make your own free website on Tripod.com
  Обща информация

03/22/07

 
Home
Обща информация
Управление на ССО
Дом съвет на СО № 1
Снимки
Документи
Университети
Мнения и коментари
Студентски Форум

 

СТУДЕНТСКИ ОБЩЕЖИТИЯ

КЪМ ЮЗУ

"НЕОФИТ РИЛСКИ" -

гр. БЛАГОЕВГРАД

 

                                   УЛ. "Иван Михайлов" 60 А; тел. 073 88 56 09 - Портал

 

ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ САЙТ!

 

Студентските столове и общежития са отделна стопанска организация към ЮЗУ "Неофит Рилски" Благоевград. За задоволяване на културно-битовите потребности на студентите от ЮЗУ "Неофит Рилски - Благоевград. Общежитията към ЮЗУ "Неофит Рилски" са две - СО №1 и СО № 2. В общежитията има общо над 840 легла, 3 студентски стола, 1 ведомствен стол, кафе в съответните общежития. В непосредствена близост до общежитието има SPA център, сладкарница, СБА - денонощен магазин и заведение - кафе.

Във всеки студентски блок, от №1 - №2, студентите се настаняват по трима, като всяка стая е със собствен санитарен възел. Отоплението е с парно. Всеки студентски блок разполага с читални и офиси за битово обслужване. Наемът на месец за студент е 24 лева. Всяка стая разполага с отделен електромер и съответно заплаща толкова колкото ток е употребил. Ток се заплаща само през зимния период. Всяка стая има лимит 360 kw и надвишаването на този лимит се заплаща от живущите в стаята. Общежитието позволява на студентите, живущи в общежитието да си оборудват стаите така както искат.

 За да се гарантира сигурността на студентите, общежитието е под непрекъснат видео-контрол и наблюдение. Пропускателния режим е строго регламентиран. Влизането става само срещу показване на пропуск, а за външни лица се изисква документ за самоличност. Студенти, които не са от общежитието и граждани се допускат в общежитието само до 23:00ч. Пускането на външни лица в общежитието става от 07:00ч. до 23:00ч. Пропускателният режим се извършва от дежурния портиер.

 

This site was last updated 03/22/07

 

                                                                                               

Home | Обща информация | Управление на ССО | Дом съвет на СО № 1 | Снимки | Документи | Университети | Мнения и коментари | Студентски Форум